Uleiul de păr NANOIL

Nanoil – marca care oferă produse de cea mai înaltă calitate, bazate pe proprietăţile uleiurilor vegetale special selectate.

Combinaţia perfectă de eleganţă exterioară cu eficacitatea interioară – toate acestea la un preţ rezonabil.

cele mai bune uleiuri de păr - Nanoil

Uleiul de păr Nanoil propune trei variante:

 • Nanoil pentru păr cu porozitate redusă,
 • Nanoil pentru păr cu poroziate medie,
 • Nanoil pentru păr cu porozitate ridicată.

Proprietăţi/compoziţie

Uleiul de păr Nanoil, indiferent de versiune, este o compoziţie revoluţionară de uleiuri naturale. Acesta ia cele mai bune elemente din natură şi le amestecă într-un produs de îngrijire a părului simplu, dar eficient. Fiecare compoziţie a versiunilor sale corespunde porozităţii părului, structurii, nevoilor şi abilităţii de absorbţie. Cu cât părul este mai deteriorat, cu atât necesită ajutor din partea uleiurilor bogate în acizi graşi nesaturaţi. Uleiul de păr Nanoil reprezintă puterea celor mai bune uleiuri, adunate într-o formulă uşoară ca un fulg.

Datorită substanţelor active atent selectate, Nanoil are o dublă acţiune, atât la nivelul părului, cât şi la nivelul scalpului. Există trei versiuni disponibile, fiecare având proprietăţi diferite. Cu toate acestea, cel mai important aspect este că uleiul de păr Nanoil oferă protecţie, redă sănătatea şi frumuseţea părului, în toate cazurile – fără excepţie. Singura diferenţă este că un tip specific de ulei dispune de anumite proprietăţi, în funcţie de porozitatea părului.

● Nanoil pentru păr cu porozitate medie este un ulei cu acţiune de întărire. Acesta, în special, combate electrizarea părului, care din cauza umidităţii este predispus la încreţire şi matifiere. Hidratează şi hrăneşte bulbii de păr, inhibând astfel căderea excesivă a părului. În plus, asigură fineţe, strălucire şi elasticitate.

● Nanoil pentru păr cu porozitate redusă este un ulei care accelerează timpul de uscare a părului şi oferă protecţie termică. Utilizaţi-l pentru coafarea părului şi pentru a facilita pieptănarea, ajutorul acestuia fiind remarcabil în cazul părului predispus la încreţire. Previne deshidratarea şi pierederea de apă, cauzate de expunerea la soare. De asemenea, reglează pH-ul scalpului.

● Nanoil pentru păr cu porozitate ridicată este un ulei cu o acţiune intensă de regenerarea a structurii de cheratină a părului, de reparare a părului deteriorat şi de întărire a părului chiar de la rădăcini. Hidratează perfect, deaoarece întăreşte stratul apo-lipidic şi reglează funcţiile scalpului, pentru a accelera prcesul de creştere a părului.

Ce componenete pot fi găsite în compoziţia uleiul de păr Nanoil? În principal, uleiuri naturale (de ex.: uleiul de argan şi uleiul de fructul pasiunii sunt caracteristice pentru fiecare versiune), vitamine şi substanţe adiţionale de consolidare precum mătasea şi cheratina. Compoziţia celor două versiuni conţine şase uleiuri, în timp ce Nanoil pentru păr cu porozitate redusă conţine nouă uleiuri, din cauza necesităţii de a introduce câteva tipuri de unt cosmetic, perfect pentru părul cu o structură densă. Uleiurile de păr Nanoil nu conţin silicon şi parabeni, fiind în întregime naturale.

Formulă/ambalaj

Ce nu veţi găsi în majoritatea produselor cosmetice de păr pe bază de ulei este o formulă uşoară ca un fulg, pe care uleiul de păr Nanoil o are în fiecare versiune a sa. Produsul cosmetic se absoarbe în întregime la nivelul părului şi scalpului, la câteva minute după aplicare. Produsul nu îngraşă sau îngreunează părul. Din acest motiv, uleiul de păr Nanoil este potrivit chiar şi pentru părul fin. Pe lângă formula cu o textură excelentă, uleiul de păr Nanoil este, de asemenea, foarte eficient. Nu este necesară aplicarea unei cantităţi mari pentru a acoperi lungimea părului şi suprafaţa scalpului. După fiecare aplicare, acesta învăluie părul cu o aromă subtilă şi plină de prospeţime, care nu va dispărea un moment mai târziu. Parfumul uleiului de păr Nanoil poate fi simţit chiar şi la câteva ore de la aplicare.

Această formulă perfectă a fost închisă într-o sticlă de culoare neagră. Nu există forme sau culori sofisticate, însă uleiul de păr Nanoil este un produs cosmetic excepţional de frumos. Amestecul de negru şi auriu este cât se poate de reuşit. În plus, capacul este confecţionat dintr-un lemn natural, închis la culoare, decorat cu o gravură în formă de picătură. Toate acestea fac din produsul Nanoil un ulei de păr plin de stil. În plus, acesta este practic şi convenabil de utilizat, deoarece sub capac a fost plasată o pompă concepută pentru a se potrivi perfect formei mâinilor şi degetelor dumneavoastră.

Utilizare/efecte

Indiferent de versiune, uleiul de păr Nanoil poate fi utilizat pe întreaga lungime a părului şi pe scalp. Îl puteţi aplica pe ambele zone sau doar ca un ulei de masaj pentru scalp sau pentru a proteja vârfurile părului etc. Este singurul produs care oferă libertatea de a alege metoda de aplicare. Uleiul de păr Nanoil este potrivit pentru tratamentele cu ulei ale părului, aşa cum sunt utilizate uleiurile naturale – pe părul uscat sau umed, pentru scurt timp sau pentru o perioadă mai lungă de timp, înainte de spălarea părului. Datorită uleiului de păr Nanoil, tratamentele peste noapte cu ulei pot fi plăcute şi confortabile. Dacă dispuneţi de ceva mai mult timp, puteţi efectua un tratament cu ulei fierbinte pentru efecte mult mai intense. Uleiul de păr Nanoil este grozav ca ulei uşor pentru stilizare, pentru utilizare înainte de uscare ca protecţie termică, pentru a oferi strălucire şi pentru a asigura efecte de lungă durată. Cel mai mare avantaj este posibilitatea de a utiliza uleiul de păr Nanoil în timpul zilei, pentru a controla părul rebel. Posibilităţile sunt nelimitate.

Recomandat deoarece:

 • formulă bazată pe uleiuri naturale vegetale
 • compoziţie bogată în ingrediente naturale şi sigure
 • formulă uşoară care previne îngreunarea şi îngrăşarea rădăcinilor
 • parfum plăcut şi persistent
 • ingrediente care se potrivesc perfect porozităţii părului
 • numeroase metode de aplicare, în funcţie de nevoile părului
 • sticlă elegantă
 • aplicator convenabil cu formă revoluţionară
 • absorbit perfect la nivelul părului şi scalpului
 • compoziţia nu conţine parabeni sau silicon