MATRIX Biolage Exquisite Oil (Tamanu Oil Blend)

Matrix – marca populară profesională care creează coloranți pentru păr și produse de îngrijire a părului folosite în saloanele de coafură din întreaga lume. Matrix Biolage face parte din combinația revoluționară a forțelor naturii cu tehnologia futuristă, care oferă rezultate surprinzătoare pe păr.

Linia extraordinară de ulei dovedește că secretul frumuseții constă tocmai în uleiurile naturale.

matrix-biolage-exquisite-oil-tamanu-oil-blendProprietăți/compoziție

Matrix Biolage Tamanu Oil Blend este un ulei de întărire și regenerare. Acest produs cosmetic a fost îmbogățit cu uleiuri vegetale, care au rolul de a întări părul fin și slab. Utilizarea regulată a uleiului Tamanu Exquisite Tamanu asigură 5 efecte cheie: hrănește părul conducând la întărirea lor, asigură stralucirea, reglează nivelul de hidratare, reduce efectul de hidratare și face pielea mai ușoară . Totul este un merit al complexului petrolier.

Ingredientul de bază al uleiului Matrix Biolage pentru părul fin este ulei de semințe tamanu, presat la rece de unul dintre copacii indieni. Acest ingredient este responsabil pentru hrănire, umiditate și regenerare a părului, dar deține și proprietăți de protecție puternică împotriva radiațiilor UV. Din păcate, întreaga compoziție a uleiului extras Matrix Biolage conține foarte puțin din acest ingredient.

Pe lângă singurul ulei tamanu, compoziția Matrix Tamanu Oil Blend, din păcate, constă din multe ingrediente care pot fi dăunătoare. Veți găsi aici tot ce nu ar trebui să fie în produsele cosmetice pentru păr: alcooli, siliconi (atât mai ușoare cât și mai grele), precum și parfumuri și, desigur,conservanți. Compoziția este ambalată cu ele, ceea ce îi slăbește foarte mult poziția.

Formula/ambalarea

Matrix Biolage Rafinat Tamanu Oil Blend are o consistență consistentă și uleioasă . Aceasta se traduce într-o aplicare mai bună, deoarece nu încarcă părul și absoarbe bine fără a afecta părul. Din păcate, poate provoca uscarea din cauza conținutului de alcool din compoziție. Acest ulei de păr este incolor și are o aromă intensă florală pe bază de alcool. Din fericire, aroma se evaporă repede.

Matrix Oil Extras Tamanu Oil Blend se prezintă curios când vine vorba de aspectul vizual. A fost turnat într-o sticlă de culoare roz, , care este confortabil de ținut. Materialul utilizat pentru ambalare asigură durabilitatea acestuia. Rafinatul ulei Tamanu se poate aplica foarte usor pe par, deoarece sticla a fost echipata in pompa de dimensiuni mici. Atât distribuitorul, cât și formula îmbunătățesc semnificativ eficiența.

Utilizați/efecte

Nu este o mare surpriza aici, cand vine vorba de aplicarea Matrix Biolage Oil Exquisite in aceasta versiune. Produsul cosmetic poate fi aplicat trei moduri : înainte de spălarea părului pentru o regenerare intensă, după spălarea părului ca produs de styling sau pe părul uscat pentru o intensitate intensă a strălucirii și pentru păstrarea stilului de păr.

Recomandată din cauza:

  • ulei de semințe tamanu în compoziție – formula ușoară
  • un design interesant și un ambalaj convenabil
  • pompă ușor de folosit
  • trei moduri diferite de utilizare
  • dedicat părului fin și slab

A fost recomandată din cauza:

  • conținut de siliconi, alcool și conservanți
  • miros floral prea intens
  • potențialul de uscare a proprietăților pe păr