ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil (Dry Oil Mist)

Alterna – de către profesioniștii considerați marca luxoasă de cosmetice pentru îngrijirea părului. Combinația californiană a perfecțiunii cu inovația este caracteristică tuturor propozițiilor de la Alterna Haircare.

Prin punerea în aplicare a ingredientelor rare și originale, brandul introduce soluții extraordinare și frecvent la pământ în îngrijirea părului.

alterna-kendi-oil-dry-oil-mist-frizz-contro

Proprietăți/compoziție

Ulei de păr Bamboo Smooth Kendi Oil este de așteptat să asigure, pentru persoanele cu par mediu de porozitate, un control absolut asupra frizării și încurcării. Ceață de ulei uscată este recomandată pentru stilizare . Kendi Oil Oil Mist asigură o rezistență, elasticitate și conservare a stilului de păr. Parul devine mai puternic, mai lucios si arata mult mai bine. Un mare avantaj al acestui ulei de par este protecția împotriva temperaturii înalte , care poate avea un impact nefavorabil asupra structurii părului.

Ușor de furnizat ulei de păr pentru păr gros și grosime medie datorează proprietățile sale complexului de ingrediente naturale. Baza este extract organic de bambus , care se întărește datorită complexului de vitamine, minerale și aminoacizi. Acest ulei are acțiune de întinerire. Al doilea ingredient este întărirea, uleiul organic Kendi – sursa de EFA (inclusiv omega) și antioxidanții. Kendi Bamboo este de asemenea filtru UV.

Compoziția uleiului Bamboo Smooth Kendi este bogată în uleiuri naturale și extracte printre multe dintre acestea: ulei de nuci de kukui, ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, ulei de avocado, ulei de jojoba, ulei de semințe de maracuja, Și ulei de semințe de struguri. Multitudinea de ingrediente naturale din ceața de stilizare este cu siguranță un avantaj. Uleiul de bamboo Kendi Alterna nu conține parabeni, uleiuri minerale și sulfați, deși există glicerină, parfumuri și câteva siliconi .

Formula/ambalarea

Ulei de păr Kendi Bamboo Dry Oil Mist are formula aproape fără culoare și foarte curgătoare . Are o nuanță ușor galben-paie , care, totuși, nu este foarte intensă. Consistența uleiului este ușoară ca ceață. Se absoarbe excelent și nu lasă stratul gras pe păr, astfel încât să puteți fi siguri că părul nu va fi ponderat . Alterna Bamboo Kendi Oil Oil Mist vă poate uimi cu aromă proaspătă, care ca niște lăstari de bambus sau fân.

Kendi Dry Oil Mist are ambalare convenabilă . Sticla a fost făcută din plastic, ceea ce minimizează riscul deteriorării acesteia. Întregul lucru este confortabil în utilizare. Bamboo Smooth Kendi Oil are culori de bej și maro . Suportul din plastic a fost echipat în dispenser convenabil . Atomiserul face cu siguranta aplicarea unei cantități corecte de ulei pe păr mult mai ușoară și îmbunătățește eficiența.

Utilizați/efecte

Bamboo Kendi de ulei uscat poate fi folosit în două moduri diferite. Fie pe părul umed înainte de stilistică pentru a face pieptenele mai ușor sau pe părul uscat pentru a le conferi un luciu vizibil și pentru a preveni frizarea. În fiecare caz, nivelul de dificultate este scăzut. Problema aplicării este mult mai ușoară datorită pulverizatorului , care are o pulverizare perfectă cu ceață umedă.

Recomandată din cauza:

  • compoziție bogată în uleiuri naturale și extracte
  • formula ușoară, care absoarbe rapid
  • nici un risc de pondere în jos
  • miros plăcut și proaspăt de bambus
  • convenabil Sticlă cu pulverizator
  • folosiți pe părul umed și uscat

A fost recomandată din cauza:

  • preț destul de ridicat în comparație cu alte uleiuri
  • puține siliconi, parfumuri și glicerină