MACADAMIA Natural Oil (Healing Oil Treatment)

Macadamia – marca cosmetică de top în îngrijirea părului, care sa născut din vise, pasiune și inspirație cu ingrediente naturale. Toate produsele oferite de acest brand conțin ulei prețios de macadamie, care este îmbogățit cu extracte vegetale suplimentare și uleiuri nutritive. Linia de ulei natural se bazează pe cele mai bune substanțe naturale.

Aceasta este adevărata putere a uleiurilor naturale de păr.

MACADAMIA Natural Oil (Healing Oil Treatment)Proprietăți/compoziție

Uleiul natural de păr din Macadamia este un înlocuitor perfect pentru balsamul tradițional . Îmbogățit cu cea mai bună formulă de extracte vegetale, este o soluție perfectă pentru părul deteriorat , lipsit de luciu. Este potrivit ca o protecție pentru capete, care sunt restaurate cu hrană și moale. Tratamentul cu ulei de vindecare Macadamia este o hidratare rapidă și o luciu care asigură terapie pentru păr. Protejează împotriva radiațiilor UV și accelerează timpul de uscare.

Acest ulei de păr datorează proprietățile sale versatile la cantitatea mare de ulei de macadamie , care este un remediu pentru părul uscat care necesită regenerare. Este susținută de ulei de argan cu acțiuni prețioase de întărire și protecție. Pentru a completa aceste ingrediente interesante a fost adăugată vitamina tineretului (E), care elimină impactul radicalilor liberi, oferind în același timp o reînnoire celulară a scalpului.

Din păcate, Macadamia Healing Oil Treatment este un ulei de păr plin de ingrediente suplimentare. Se compune din filtre UV , care ar trebui considerate ca un plus. Cu toate acestea, de fapt, aceasta este doar o substanță artificială suplimentară, care poate fi îndeplinită perfect de către uleiuri. Pe de altă parte, două siliconice care pot fi spălate ușor pot înăbuși părul în jos și pot înfunda porii în scalp, în timp ce conservanții pot provoca iritații.

Formula/ambalarea

Tratamentul uleiului de vindecare cu ulei natural Macadamia este un ulei cu grosime medie. Nu trebuie să cauzeze vreo ponderare dacă este aplicată în cantități mici. Trebuie să rămâi sensibil când vine vorba de aplicarea acestui produs. Are culoare culoare aurie și formula catifelată. Uleiul este usor absorbit in par, lasandu-l cu un strat matasos si un parfum intens.

Macadamia Natural Oil este ușor de recunoscut datorită designului său. Sticla are un design elegant în culorile verde maro și verde . Este de așteptat să se refere la cât de natural este acest produs. Sticla convenabilă este solidă în ciuda faptului că este fabricată din plastic. Dozajul este ușor datorită pompei , care eliberează cu precizie porțiunea de ulei.

Utilizați/efecte

Tratamentul cu ulei de vindecare Macadamia asigură un efect de luciu și tenacitate de lungă durată, pe care îl puteți obține în cel puțin câteva moduri posibile. Macadamia poate fi utilizată direct pe păr uscat sau umed, simultan cu alți balsamuri și măști de păr, dar și ca un suport suplimentar în timpul tratamentului de colorare . Multitudinea utilizărilor pentru acest produs cosmetic este cu adevărat cea mai bună calitate.

Recomandat din cauza:

 • două uleiuri naturale în compoziție
 • formula cu coajă de coarde coerentă
 • efect de păr lucios de lungă durată
 • vitamina E, adică antioxidant
 • acțiune mai bună decât balsamurile și Mască de păr
 • sticlă convenabilă cu plastic solid
 • design foarte natural și interesant
 • pompă convenabilă pentru o utilizare mai ușoară

A fost recomandată din cauza:

 • siliconii și alcoolul în compoziție
 • posibilă ponderare în cazul în care este utilizată în cantități excesive
 • miros intens, pe care nu-l va plăcea oricui
 • substanțe potențial înfundate