OROFLUIDO Beauty Elixir

Orofluido – Este un brand care utilizează în vopselele de păr și produsele de îngrijire a părului proprietăți valoroase ale uleiurilor naturale. Marca aparține companiei bine cunoscute Revlon. Orofluido produce produse cosmetice care sunt o alternativă excelentă pentru persoanele care doresc să-și ofere părului un anumit lux.

Cel mai popular ulei din acest brand este Beauty Elixir.

orofluido-beauty-elixirProprietăți/compoziție

Orofluido Beauty Elixir este un ulei pentru toate tipurile de păr , care se combină în puterea uleiurilor cu proprietăți de înfrumusețare. Produsul cosmetic conține uleiuri naturale care asigură un efect incredibil de lină și luciu . Acest ulei de păr hrănește și hidratează părul de la rădăcini, restabilește elasticitatea și vitalitatea . După cum indică și numele, Elixirul de frumusețe este așteptat să-și înfrumusețeze părul și, în plus, să îi ofere o protecție complexă împotriva impactului dăunător al diferiților factori.

Uleiurile de par din Orofluido se bazează pe trei uleiuri naturale. Există un avantaj al uleiului de argan , care are o acțiune regenerativă puternică. Acest ulei a fost combinat cu ulei de in, , cu proprietăți nutritive. Cu toate acestea, cel mai interesant pare să fie ulei de țigernut , care curăță foarte mult părul tonic.

Cu toate acestea, acestea nu sunt toate ingredientele Orofluido Beauty Elixir. Din păcate, uleiul constă în substanțe potențial de înfundare: siliconi, agenți de dizolvare și antistatici. Lucru bun este că nu sunt multe dintre ele, iar formula conține cantități mult mai mari de uleiuri. Merită menționată filtrul UV, că în Orofluido este responsabil de acțiunea de protecție.

Formula/ambalare

Ulei de păr Elixir de frumusețe de la Orofluido este un produs elegant. Cosmetica are textură groasă de ulei ceea ce îl descalifică drept ulei ușor. În ciuda unei grosimi mari, Elixirul de frumusețe absoarbe bine oferind părul cu strălucire. Orofluido are un parfum puternic de vanilie și migdale, care nu poate fi considerat un avantaj de către toată lumea. Unul ar dori să miroasă ca un tort dulce, iar pentru alții este inacceptabil.

Prin urmare, există o mulțime de lucruri bune și rele care se pot spune despre Orofluido Hair Oil. Acest ulei de aur în sticlă convenabilă, de sticlă se prezintă cu siguranță luxos. Din păcate, designul ambalajului nu are nimic în comun cu caracterul practic. Elixirul pentru frumusețe are un negru de sus fără nici un dozator. Turnarea uleiului direct pe mână este destul de incomodă.

Utilizare/efecte

Elixirul original Orofluido nu are nicio metodă surprinzătoare de utilizare. Se așteaptă ca să fie impusă părului uscat și umed . O mai bună verificare a părului umed, deoarece apa facilitează absorbția și nu duce la ponderarea acestora. Aplicând-o pe părul uscat, trebuie să fii foarte atent cu cantitatea, deoarece silueta de frumusețe Elixir poate împrăștia părul în jos și îi lasă cu un strat inestetic de grăsime.

Recomandată din cauza:

 • trei uleiuri prețioase: argan, tigernut, liseed
 • filtru UV suplimentar pentru protecție
 • proprietăți complexe de înfrumusețare – dedicate tuturor tipurilor de păr
 • aromă de vanilie
 • o absorbție excelentă
 • un design elegant și o sticlă mică

A fost recomandată din cauza:

 • formula groasă, care face ca aplicarea să fie mai dificilă
 • lipsa dozatorului
 • posibila ponderare a părului uscat în jos
 • miros intens și dulce
 • sticlă, sticlă grea