MOROCCANOIL Original Oil Treatment

Maroccanoil – Marca care a fost creată în mod neașteptat pe parcursul călătoriei, când fondatorul ei, după o culoare nereușită, a descoperit puterea uleiului argan pe păr. Motto-ul care a devenit inseparabil cu brandul este frumusetea continuta in uleiuri.

In oferta sa Moroccanoil are un set cosmetic conditionat, unde cele mai populare sunt cele doua uleiuri de par in Line Oil Treatment – pentru parul usor si pentru toate tipurile de par.

moroccaniol

Proprietăți/compoziție

 

Ulei de păr Moroccanoil Original Treatment a fost creat pentru toate tipurile de păr (de asemenea, păr blond sensibil, deși pentru ei a fost dezvoltat și o altă versiune a produsului). Tratamentul cu Moroccanoil este un tratament de bază pentru păr, regeneră, hrănește, întărește, oferă sănătate, înfrumusețează, ușurează stilizarea și întinerește părul. Uleiurile de păr de la acest brand modifică pozitiv părul

Tratamentul cu Morocanoil se crede că este cel mai bun produs cosmetic cu ulei de argan în lume, însă acesta nu este singurul său ingredient. Pe lângă uleiul de argan, tratamentul original conține și ulei de rădăcină de ghimbir, hidrogen ulei de ricin , ulei esențial de floare de lavanda (din păcate, nu este bine pentru păr). Formula de tratament cu Marocanoil a fost îmbogățită cu proteine din germeni de grâu . Din păcate, există mai multe substanțe suplimentare decât uleiul de argan, care ar trebui să fie aici principala substanță activă.

Acesta nu este sfârșitul unor surprize neplăcute. Tratamentul original al uleiului Moroccanoil are în componență o mulțime de conservanți, substanțe înfundate, alcooli (care nu trebuie să fie acolo conform etichetei) și gumă xantan. Cu siguranta nu este cea mai buna compozitie pentru par.

Formula/ambalarea

Tratamentul original Moroccanoil este un ulei de păr cu formula puternică . Această consistență ușurează aplicarea și crește eficiența cosmeticelor. De asemenea, Maroccanoil absorb foarte bine în păr fără strat gras. Uleiul are culoarea aurie cu nuanțe de portocaliu, ceea ce a fost obținut din păcate cu coloranți prezenți în compoziție. Tratamentul original are un miros foarte frumos.

Flaconul din tratamentul original Moroccanoil este plat și din sticlă întunecată . Nu este convenabil și poate fi ușor abandonat atunci când țineți mâinile grase. Geamul negru, teoretic, este de așteptat să protejeze produsul împotriva radiațiilor solare. Dozajul uleiului de păr Marocanoil se efectuează cu atașat la pipeta setată , pe care o puteți comuta de sus.

Utilizați/efecte

Pentru a acoperi părul cu tratament original Moroccanoil, sunt suficient 1-2 pompe aplicate direct pe fire. Cel mai bun produs cosmetic pe părul spălat și prosopul , aplicat pe jumătate din lungime. Tratamentul cu Moroccanoil este potrivit pentru aplicarea pe păr uscat sau ca o completare la alte produse cosmetice. În fiecare caz, acțiunea sa este diferită.

Recomandată din cauza:

 • conținut de argan, rădăcină de ghimbir și ulei de ricin
 • formula ușoară cu o mare absorbție
 • adăugarea de proteine din germeni de grâu
 • acțiune pentru toate tipurile de păr
 • Regenerare și înfrumusețare
 • dispenser cu pipetă
 • utilizare atât pe păr umed, cât și pe păr uscat

A fost recomandată din cauza:

 • o mulțime de substanțe redundante în compoziție
 • prezența alcoolului și a conservanților
 • necesitatea de a schimba partea de sus
 • sticlă de sticlă grea, ușor de rupt
 • nu e potrivit pentru scalp