KERASTASE Elixir Ultime (Oleo-Complexe)

Kerastase – este lider în prezent în rândul celor care oferă produse de îngrijire a părului. Această companie din Paris se specializează în cosmetice individuale, personalizate pentru toate tipurile de păr.

O descoperire incredibila a ultimelor luni sunt uleiurile naturale pentru par, care au imbogatit colectia Elixir Ultime.

KERASTASE-Elixir-UltimeProprietăți/compoziție

Ulei de păr Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe este un ulei de păr universal pentru toate tipurile de păr , care are ca sarcină principală înfrumusețarea părului. Complexul de uleiuri perfect alese oferă îngrijiri zilnice versatile. Combinația a 4 uleiuri de condiționare, îmbunătățește aspectul părului după câteva picături de utilizare . Câștigul de păr și luciul matasos.

Printre cele patru uleiuri de păr, locul unu ia , care hrănește părul și calmează iritarea scalpului. Kerastase Elixir Ultime conține, de asemenea, ulei de argan în cantități mari, care asigură protecție împotriva căldurii și regenerării părului. Natural ulei de camellia asigură un aspect mai fin și lucios, în timp ce ulei de practicaxi este o modalitate de a întări structura părului.

În afară de cele patru uleiuri de condiționare, Kerastase Elixir Ultime este alcătuit din siliconi volatili și ușor de spălat , care urmează să se usuce și să protejeze părul. Din păcate, acestea pot fi, de asemenea, cauza scalpului uleios suplimentar și greutatea în jos a părului . La sfârșitul compoziției există și alcool redundant. Este de așteptat să ușureze absorbția substanțelor nutritive conținute în produs, cu toate acestea, de fapt, cauzează uscăciune și iritațiile.

Formula/ambalare

Kerastase Elixir Ultime ulei de par o versiune de aur este destul de gros cosmetic. Formula sa ar trebui sa se potriveasca tuturor tipurilor de par, dar in realitate poate fi prea grea pentru parul fin. Este cu siguranta mai bine pentru parul gros si parul. Are parfum foarte puternic, parfum – Un pic dulce dar nu sufocant.

Caracteristica uleiurilor din colecția Elixir Ultime este ambalajul elegant. Versiunea de bază a lui Elixir Ultime Oleo-Complexe are o sticlă foarte puternică din sticlă groasă, care conține uleiuri prețioase în interior. Aplicația este mai ușoară datorită pompei convenabile pentru o dozare precisă a cosmeticelor. Singurul dezavantaj este că, cu mâinile grase, este ușor să aruncați sticla și să o rupeți.

Utilizați/efecte

Producătorul recomandă trei metode de aplicare , ce alegere ar trebui să depindă de rezultatele așteptate. Înainte de stilistică, Elixir Ultime poate fi aplicat pe părul uscat pentru prosop pentru o pieptănare mai ușoară. Pe parul deja format, pe toată lungimea sa sau pe capete, pentru luciu. Cu toate acestea, pot fi folosite în îngrijirea de zi cu zi pentru a proteja părul împotriva factorilor nefavorabili.

Recomandată din cauza:

  • patru uleiuri prețioase în compoziție
  • formula universală de înfrumusețare
  • design cu adevărat elegant
  • pompă convenabilă pentru o utilizare mai ușoară
  • potrivită pentru toate tipurile de păr
  • plăcut, puțin drăguț

A fost recomandată din cauza:

  • ingrediente potențial iritante în compoziție
  • preț ridicat
  • sticlă, inconvenientă și ușor de rupt sticlă
  • posibilitatea de a cântări în jos părul fin