GLISS KUR Thermo-Protect

Gliss Kur – este un brand cu 50 de ani de tradiție, care a venit la viață sub aripile companiei de produse cosmetice Schwarzkopf. Ele creează produse, care sunt de așteptat să contribuie la realizarea visului de păr lucios, moale și sănătos.

Toate liniile cosmetice corespund nevoilor diferite ale părului și conțin substanțe active selectate.

GLISS-KUR-Thermo-ProtectProprietăți/compoziție

Uleiurile termoizolante Thermo-Protect Gliss Kur sunt produse bazate pe formula Thermo Protect . Se compune din nouă uleiuri prețioase de înfrumusețare, cu formula ușoară a penei care asigură moale și protecția completă a părului. Acest produs este dedicat pentru toate tipurile de păr care au nevoie de suport înainte de a fi folosite pentru a fi utilizate în stilul și uscarea.

Compoziția Gliss Kur Thermo-Protect are nouă uleiuri. Primul dintre ele este ulei de floarea-soarelui și chiar în spatele lui este ulei de argan . Aceste două sunt responsabile pentru hrănire, hidratare și întărire, precum și pentru protecția naturală împotriva temperaturilor ridicate. Mai mult, Gliss Kur constă în ulei de șofrănuș (creează un strat de protecție pe păr), care absorb perfect ulei de macadamie, luciu asigurând ulei de măsline Puternic ulei de migdale dulci și ulei de kernel de caise (responsabil pentru hrană), dar și ulei de susan și ulei de trandafir extrem de prețios .

Gliss Kur Blow-Dry Oil are în formula sa filtre UV , care este de a proteja parul împotriva radiațiilor solare dăunătoare. Cu toate acestea, aceeași funcție au uleiuri, astfel încât aceste ingrediente sunt aici redundante. Pe lângă aceasta, conservanți și parfumuri cu acțiune potențială de iritare, care poate sensibiliza pielea.

Formula/ambalarea

Uleiurile uscate la umezeală Gliss Kur sunt uleiul destul de curgător . Pe de o parte, este un plus, deoarece nu încarcă părul în jos și se absorb ușor. Pe de altă parte, nu este un produs complet corporal și este ușor să îl exagerați. Parfumul său dulce, miere nu este deosebit de intens, totuși rămâne pe păr de ceva timp. Uleiul are o culoare galbenă intensă.

Design-ul acestui produs nu este un lucru de frumusețe, dar nu este prea mult de așteptat de la acest tip de ulei de păr accesibil. Gliss Kur Blow-Dry Oil poate fi achiziționat într-o sticlă de plastic, ușor plat și îngust în partea superioară. Este convenabil să țineți, chiar și atunci când este gras. Gândul formularul de pulverizare ușurează aplicarea și crește eficiența acestuia. Pulverizatorul răspândește perfect ulei pe păr, fără a lăsa pete inestetice grase.

Utilizare/efecte

Gliss Kur Blow-Dry Oil este folosit întotdeauna când este nevoie de stilizare. Ar trebui să fie aplicată imediat după spălarea părului, dar înainte de a continua cu stilizarea. Spălați prosoape uscate, încă umede, cu o cantitate potrivită de cosmetice. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți pentru ca ceață de ulei să nu intre în ochi. Împrăștiați produsul cu atenție și în mod egal.

Recomandată din cauza:

 • nouă uleiuri naturale în compoziție
 • tehnologie termo-protectoare pentru o mai bună stilizare
 • exprimă absorbția în scalp și păr
 • sticlă și pulverizator convenabil
 • stilizare
 • miros dulce de miere
 • formula ușoară

Nu este recomandat din cauza:

 • substanțelor potențial nefavorabile în compoziție
 • calitatea slabă a designului și ambalajului
 • posibilitatea iritării ochilor în timpul stylisation
 • eficacitate medie