DOVE Pure Care Dry Oil (Tratament nutritiv)

Dove – brandul cosmetic care este mereu acolo pentru a rezolva problemele și pentru a satisface nevoile consumatorilor. Atunci când eliberează produse noi, Dove urmărește motto-ul, că feminitatea este o calitate care merită să aibă grijă. În acest fel este construită conștiința corpului și a nevoilor sale.

Totul a inceput cu un sapun, iar astazi brandul are in oferta sa si uleiuri pentru par.

dove-advanced-hair-series-pure-care-dry-oil

Proprietăți/compoziție

Ulei de păr pentru îngrijirea pielii Dove Pure Care a fost creat pentru toate tipurile de păr. În funcție de cealaltă jumătate a denumirii, este tratamentul hrănit bazat pe uleiul de macadamie african. Este de așteptat să furnizeze suport pentru părul slab, precum și pentru cei care suferă de uscăciune sau căderea părului. După prima aplicare a uleiului Dove, părul devine puternic, dens, moale, lucios și mai elastic . Dove restabilește vitalitatea părului și le protejează împotriva unor factori externi dăunători.

Dove Nourishing Treatment își datorează proprietățile mai mult decât toate uleiurile care sunt baza cosmeticelor. Cel mai important este ulei de nuci de macadamia. Acest ulei este unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale în îngrijirea părului, în mare parte datorită absorbției sale mari. În afară de aceasta, formula Dove Pure Care Dry Oil a fost îmbogățită cu cinci uleiuri naturale suplimentare: ulei de nucă de cocos, ulei de migdale dulci, ulei de semințe de floarea-soarelui, ulei de palmier și ulei de rodie -acționarea acțiunii.

Din păcate, formula uleiului de ulei de ulei uscat pentru îngrijirea pură a uleiului din Macadamia africană conține cantități mari de ulei mineral și unele siliconice potențiale dăunătoare. Cu toate acestea, în fața unei astfel de compoziții diversificate, aceasta este doar o defecțiune mică și irelevantă.

Formula/ambalarea

Dove Pure Care Dry Oil este un ulei de păr cu culoare aurie . Se pare că este o formulă tipică ulei și este, dar țineți cont de faptul că este încă unul dintre uleiurile de păr din frigider. Tratament hidratant Purificarea uleiului uscat are un parfum placut , ceea ce face ca aplicatia sa obtina noi actiuni aromaterapeutice. Din păcate, aroma se evaporă repede și nu rămâne pe păr de mult timp.

Pentru a îmbunătăți aplicația și pentru a evita orice încurcătură cu ulei în timpul utilizării, Dove și-a echipat produsul în partea superioară cu un dozator. Pompa administrează o cantitate perfectă pentru o singură utilizare. Nu este nevoie de cantități mari de ulei, deoarece absoarbe imediat , nu greutate și nu cauzează părul gras. Pure Care Dry Oil Tratamentul nutritiv a fost plasat în o sticlă de sticlă cu formă convenabilă . Sticla arată elegantă, dar este destul de grea și ușor de scăpat de mâini.

Utilizare/efecte

Dove Pure Care Dry Oil poate fi folosit în câteva moduri posibile. Uleiul de păr oferă cele mai bune rezultate dacă luați 3-4 doze , apoi răspândiți-l pe părul spălat și încă umed la jumătatea lungimii . Este mai degrabă recomandat să evitați aplicarea pe scalp. Uleiul poate fi aplicat și înainte de spălarea părului pentru alimentație sau ca adăugare pentru a întări proprietățile altor produse cosmetice.

Recomandată din cauza:

  • conținut ridicat de ulei macadamia
  • formula bazată pe uleiuri naturale
  • formula ușoară cu o mare absorbție
  • aromă plăcută
  • folosită pentru toate tipurile de păr
  • dozator convenabil cu pompă

A fost recomandată din cauza:

  • sticlă de sticlă grea, care se poate aluneca
  • uleiuri minerale și siliconi în compoziție
  • vaporarea rapidă a aromei