L’OREAL Mythic Oil (Nourishing Oil)

L’Oreal Professionnel Paris – Brandul global de produse profesionale de par pentru colorare, îngrijire și stilizare. Sub umbrela sa sunt disponibile produse cosmetice unice și moderne pentru femei și bărbați.

Aceasta este exact ce este linia de ulei de ulei Mythic Oil, unde puteți găsi cel mai popular ulei hrănit pentru toate tipurile de păr.

loreal-mythic-oil-nourishing-oilProprietăți/compoziție

L’Oreal Mythic Oil Nutrition este un produs cosmetic care se așteaptă să completeze deficitul de substanțe nutritive în toate tipurile de păr. Sarcina sa principală este alimentarea complexă , pentru a oferi părului un aspect mai catifelat, luciu și elasticitate sănătoasă. Ceea ce este important este că poate fi folosit pentru îngrijire preventivă de păr sănătos sau pentru o regenerare intensă a părului slab.

Pentru astfel de proprietăți de ulei de hrană mitic ulei sunt responsabile două uleiuri, care sunt baza pentru cosmetice. Acestea sunt ulei de avocado bogat în complex de vitamine (A, B, E, H, K, PP, F) și squalen, care penetrează părul și pielea datorită structurii similare lipidelor umane. Un alt ingredient este ulei de semințe de struguri cu conținut ridicat de EFA, vitamina E și substanțe nutritive esențiale pentru păr.

Din păcate, uleiul de hrană mitic conține 2 uleiuri pentru 20 de ingrediente în total , ceea ce înseamnă că majoritatea sunt alte substanțe, nu neapărat esențiale pentru a fi în produs. Printre numeroși conservanți , alcoolii și substanțele de înmuiere.

Formula/ambalarea

Uleiul mitic de hrănitoare este complet incolor și relativ curgător ca și în cazul uleiului. La prima vedere, vă puteți gândi că are culoarea aurie, dar aceasta este doar culoarea sticlei solide, din sticlă. Merită menționat faptul că uleiul mitic de hrănitoare de ulei are un parfum delicat, delicat, care rămâne pe păr pentru o lungă perioadă de timp.

Sticla este elegantă și foarte convenabilă. Cu toate acestea, pentru un cosmetice gras mai bine sunt sticle de plastic, deoarece acestea nu sunt ușor de rupt. Mare plus al produsului este distribuitorul . Partea superioară cu pompa îmbunătățește cu adevărat utilizarea cosmetică, iar uleiul este ușor de administrat în cantitate potrivită. Cel mai mic ulei pe care îl luați, teama mai mică de a face greutate sau că dungile vor fi grase. Cu toate acestea, uleiul de nutriție L’Oreal absoarbe foarte bine.

Utilizare/efecte

Toate uleiurile de păr din linia de ulei de nutriție L’Oreal sunt utilizate în același mod. Datorită faptului că uleiul conține o mulțime de substanțe nocive potențial, nu este potrivit pentru tratamentul cu ulei de scalp . Unui (maxim două) doze se aplică pe părul uscat sau umed . Uleiul mitic pe parul uscat ajută la stilistica, iar pe umiditate penetrează și se regenerează intens în interior și în afară.

Recomandată din cauza:

  • doua uleiuri naturale in compozitie
  • formula usoara cu absorbtie mare
  • sticla ergonomica cu dispenser convenabil
  • parfum delicat si placut
  • proprietati nutritive
  • acțiune complexă

A fost recomandată din cauza:

  • sticlă și sticlă ușor de rupt
  • avantajul substanțelor artificiale din compoziție
  • alcool și conservanți